Social media


Ik verzorg social media advies op maat. Heb je al een zakelijke Facebook, Instagram of LinkedIn pagina maar wil je er graag meer uit halen? Of wil je starten met adverteren en weet je niet zo goed hoe je dat moet aanpakken? Geen probleem. Ik begrijp dat je graag zelf de touwtjes in handen hebt, maar ook wat hulp nodig hebt bij het opstarten van een mooie campagne, bij het finetunen van je social media, het uitbreiden van de klantenkring en nog veel meer.

Misschien heb je al eens een like, share en win actie gehouden en ben je er achter gekomen dat je daarmee niet de juiste mensen bereikt. Misschien loop je vast op het maken van een goede foto. Misschien is taal niet je sterkste punt.

Ik analyseer je bestaande pagina’s met een kritische blik, geef feedback en samen bepalen we de strategie voor de komende tijd. Je zult zien dat met een klein beetje hulp, het effect erg groot kan zijn!

Veel klanten vinden het ook fijn om de social media kanalen aan een professional over te laten. Het goed bijhouden van je social media kanalen kost aandacht en tijd. Dan is het fijn om dit uit handen te geven en door mij te laten verzorgen. Zodat jij je kunt richten op je corebusiness. Ik ben uniek door mijn persoonlijke aanpak én door mijn jarenlange ervaring met klanten in verschillende branches weet ik wat wel en niet werkt.

Bel vandaag nog voor een afspraak, dan zie je aan het einde van de maand zelf het verschil!